درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 10 بهمن 1404

کد: 249495 | 12 مهر 1402 ساعت 06:00

ببینید | این پهپاد ایرانی مسلح به ۶ موشک نقطه زن شدیدالانفجار، ۴ ساعت بالای سر ناوشکن آمریکایی بوده!

پهپاد ابابیل ۵ که از بدنه جاذب امواج راداری برخوردار و به سختی قابل شناسایی است، توانست عملیات رصد و شناسایی رزمناو اورلیبرک آمریکایی را به مدت حدود ۲۴ ساعت‌ در شمال اقیانوس هند را انجام دهد.
ببینید | این پهپاد ایرانی مسلح به ۶ موشک نقطه زن شدیدالانفجار، ۴ ساعت بالای سر ناوشکن آمریکایی بوده!


پهپاد ابابیل ۵ که از بدنه جاذب امواج راداری برخوردار و به سختی قابل شناسایی است، توانست عملیات رصد و شناسایی رزمناو اورلیبرک آمریکایی را به مدت حدود ۴ ساعت‌ در شمال اقیانوس هند را انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، این پهپاد براساس آنچه اعلام شده از پایگاه خود در جاسک به پرواز درآمده است. پهپاد ابابیل ۵ از جمله پهپادهایی است که در رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش حضور دارد.

 

 

 

 

منبع: etemadonline-634529



عکس خوانده نمی‌شود